TRANSFER: Nathan Kabasele verruilt Anderlecht voor Gaziantepspor

Voormalig Belgisch jeugdinternational Nathan Kabasele verruilt Anderlecht voor het Turkse Gaziantepspor. Kabasele had nog een contract bij Anderlecht, maar gaat nu aan de slag bij de Turkse tweedeklasser. 

Gaziantepspor heeft slechts €100.000,- betaald voor de centrumspits, die ook als links- en rechtsbuiten uit de voeten kan. De 23-jarige Belg met Congolese roots staat al voor zijn zesde club. In 2011 maakte hij de overstap van de junioren van Anderlecht naar de hoofdmacht, maar werd in zijn periode meermaals verhuurd. Kabasele heeft op huurbasis voor KVC Westerlo, Torino (onder 19), De Graafschap en Royal Excel Moeskroen gespeeld. Voor Anderlecht speelde hij 30 wedstrijden, waarin hij 6x scoorde en 2x een assist gaf. Voor De Graafschap speelde Kabasele twee seizoenen op huurbasis, daar heeft hij ook zijn meeste wedstrijden gespeeld (58). Kabasele mocht vertrekken bij Anderlecht, hij had daar geen toekomst meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.