Paulo Dybala heeft voor aankomend seizoen rugnummer 10 aangewezen gekregen. De sterspeler speelde voorheen altijd met nummer 21, dat nummer is nog niet opnieuw toegewezen. Het rugnummer lijkt misschien slechts iets simpels, maar brengt bij Juventus een grote druk met zich mee. Enkel de echte sterspelers hebben het nummer in de historie mogen dragen.

Het nummer werd eerder al gedragen door onder andere Michel Platini, Roberto Baggio en Alessandro Del Piero. Del Piero wordt het meest met het nummer geassocieerd, hij droeg het van 1995 tot en met 2012. Vervolgens kregen ook Carlos Tévez en Paul Pogba de eer. Nieuwkomer Federico Bernardeschi kreeg ook de keuze voor rugnummer 10. Hij zei zelf echter dat de eer voor hem nog te groot was, en hij het nummer eerst maar eens moest gaan verdienen. De Italiaan koos vervolgens voor rugnummer 33.

Dybala speelde tot nu toe al 94 wedstrijden voor Juve, hij scoorde daarin 42 keer en gaf 18 assists. De Argentijn wordt de laatste tijd veel aan FC Barcelona gelinkt, maar lijkt voorlopig dus nog niet te gaan vertrekken. Hij heeft nog een contract tot 2022.