TRANSFER: Carlos Vela (Real Sociedad) eerste aanwinst Los Angeles FC

Los Angeles FC heeft haar eerste speler voor het nieuwe seizoen te pakken. De nieuwste aanwinst van de MLS gaat vanaf het 2018-seizoen meedoen in de Verenigde Staten, en heeft de eerste aanwinst nu alvast binnengehaald.

Carlos Vela speelde eerder 6 jaar lang voor Arsenal, vanwaaruit hij in 2012 naar Real Sociedad vertrok. De Mexicaan speelde in Spanje vervolgens 233 wedstrijden. Hij scoorde daarin 72 keer en gaf 44 assists. LAFC maakt nu een kleine 5 miljoen euro over naar de Spanjaarden. De officiële overstap maakt de buitenspeler echter pas in januari, wanneer het nieuwe seizoen begint. De Amerikanen probeerden eerder ook al Wesley Sneijder en Javier “Chicharito” Hernández aan te trekken, maar die 2 vertrokken naar respectievelijk OGC Nice en West Ham United.

Artikel gaat verder onder geplaatste Instagram-post.

Vela zei zelf over zijn vertrek: “Ik had het geluk dat ik meerdere aanbiedingen heb gekregen van verschillende clubs om deze zomer te vertrekken. Maar vanwege mijn liefde en respect voor Real Sociedad, blijf ik de komende 6 maanden nog hier spelen en zal ik keer op keer mijn uiterste best doen op het veld. Het is mijn doel om het team in alle competities vooruit te helpen. Ik kwam hier in 2011 als leenspeler en maakte mijn officiële transfer in 2012, toen al wetende dat ik naar een grote club kwam. Vervolgens speelde ik 6 onvergetelijke jaren in een van de beste steden ter wereld.”

My new Club in 2018. @lafc

A post shared by Carlos Vela (@carlosv11_) on

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.