TRANSFER: Clinton Mata één jaar verhuurd aan Racing Genk

Racing Genk staat op het punt om weer een straffe transfer te realiseren. Genk zou Clinton Mata voor een seizoen kunnen huren van Charleroi. Clinton Mata zou op dit moment zijn medische testen afleggen in de Luminus Arena, dat meldt Sudpresse. UPDATE 12/8 14u22: Genk bevestigde de transfer. Eén jaar huur, zonder aankoopoptie.

Een paar weken geleden was er al het nieuws dat Genk interesse toonde in Clinton Mata, maar nu zou de transfer erg concreet zijn. Het zou niet om een definitieve transfer gaan, maar over een huurovereenkomst. Er zou geen aankoopoptie bedwongen zijn door de Genkies. Mata zelf heeft zijn ja-woord gegeven en nam vermoedelijk vanmorgen al afscheid van zijn ploegmaten. Volgend weekend staat Racing Genk oog in oog met uitgerekend Charleroi.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.