Go Ahead Eagles verliest oefenwedstrijd met 1-5 van Almere City

Go Ahead Eagles heeft de oefenwedstrijd tegen Almere City FC verloren met 5-1. Het duel werd eerder verboden door de burgemeester van Voorst, daarom werd de wedstrijd achter gesloten deuren gespeeld in Zeist.

Almere kwam al na een kwartier op een voorsprong, maar niet veel later kregen de Eagles een penalty: Leon de Kogel maakte de stand gelijk. Acht minuten voor tijd pakte Almere de voorsprong weer, toen maakte Sven Braken de 1-2. Enkele seconden voor tijd werd het ook nog 1-3, Sander Thomas lette achterin niet goed op, Javier Vet kon makkelijk intikken.

De 1-4 kwam na de komst van proefspeler Siekmans, die de vorige jaren voor FC Emmen speelde. Hoefdraad kwam makkelijk door de verdediging en gooide het duel al op slot. Owusu rondde de eindstand af op 1-5, na een goeie aanval van Almere. Almere City had daarna nog meer kansen op een hogere uitslag, maar dat bleef de Deventenaren bespaard.

Go Ahead Eagles speelt over een week tegen MVV, Almere start tegen NEC. Go Ahead verloor in de oefencampagne ook van Excelsior (2-0), daarnaast speelde het gelijk tegen KVC Westerlo (1-1). Almere verloor van NAC (3-1), tegen De Graafschap (2-1) en speelde 3-3 gelijk tegen Granada.

Advertenties

One thought on “Go Ahead Eagles verliest oefenwedstrijd met 1-5 van Almere City”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.