Paris Saint-Germain en Juventus zijn al een flinke tijd aan het onderhandelen over middenvelder Blaise Matuidi, en de deal lijkt nu eindelijk een stapje dichterbij te zijn.

De Franse club schijnt namelijk bijna rond te zijn met AS Monaco over een deal betreffende Fabinho. De 23-jarige Braziliaan speelt nu al 4 seizoenen bij Monaco, 2 op huurbasis en sinds 2015 2 als officiële speler. Monaco betaalde destijds 6 miljoen euro aan Rio Ave. Fabinho zou bij PSG de 8ste potentiele basismiddenvelder gaan worden naast Grzegroz Krychowiak, Thiago Motta, Marco Verratti, Adrien Rabiot, Javier Pastore, Hatem Ben Arfa en Blaise Matuidi, en dus mag laatstgenoemde zijn transfer naar Juventus gaan afronden.

De club uit Turijn is al een tijdje op zoek naar een versterking voor op het middenveld. Het is al een langere tijd in gesprek met zowel Emre Can (Liverpool), Steven N’Zonzi (Sevilla), als dus Blaise Matuidi. De Italianen zouden een bedrag tussen de 20- en 25 miljoen euro gaan betalen. Matuidi zou een contract kunnen gaan tekenen voor 4 jaar, waarin hij zo’n 4 miljoen per jaar gaat verdienen.

Advertenties