PSG bereid Matuidi naar Juventus te laten vertrekken bij komst Fabinho

Paris Saint-Germain en Juventus zijn al een flinke tijd aan het onderhandelen over middenvelder Blaise Matuidi, en de deal lijkt nu eindelijk een stapje dichterbij te zijn.

De Franse club schijnt namelijk bijna rond te zijn met AS Monaco over een deal betreffende Fabinho. De 23-jarige Braziliaan speelt nu al 4 seizoenen bij Monaco, 2 op huurbasis en sinds 2015 2 als officiële speler. Monaco betaalde destijds 6 miljoen euro aan Rio Ave. Fabinho zou bij PSG de 8ste potentiele basismiddenvelder gaan worden naast Grzegroz Krychowiak, Thiago Motta, Marco Verratti, Adrien Rabiot, Javier Pastore, Hatem Ben Arfa en Blaise Matuidi, en dus mag laatstgenoemde zijn transfer naar Juventus gaan afronden.

De club uit Turijn is al een tijdje op zoek naar een versterking voor op het middenveld. Het is al een langere tijd in gesprek met zowel Emre Can (Liverpool), Steven N’Zonzi (Sevilla), als dus Blaise Matuidi. De Italianen zouden een bedrag tussen de 20- en 25 miljoen euro gaan betalen. Matuidi zou een contract kunnen gaan tekenen voor 4 jaar, waarin hij zo’n 4 miljoen per jaar gaat verdienen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.