TRANSFER: Bahebeck op huurbasis naar FC Utrecht

Jean-Christophe Bahebeck heeft de overstap van Paris Saint-Germain naar FC Utrecht gemaakt. Hij komt op huurbasis over uit de Franse hoofdstad. Hierbij heeft FC Utrecht geen optie tot koop bedwongen. 

Met deze transfer heeft Utrecht een 4e spits aangetrokken deze transferperiode. Dessers, Makienok en Görtler gingen de Fransman al voor. Bahebeck heeft al 53 keer in de hoofdmacht van Paris Saint-Germain gespeeld, maar hij valt dit seizoen buiten de plannen van Unai Emery.

Vorig seizoen werd Bahebeck uitgeleend aan het Italiaanse Pescara. Hij wist in de Serie A tot 15 wedstrijden te komen en hierin 4 keer te scoren. Verder werd hij voorgaande seizoenen uitgeleend aan Troyes, Saint-Étienne en Valenciennes. Bij deze clubs werd hij voornamelijk als vleugenaanvaller gebruikt. Daarnaast is hij 43-voudig jeugdinternational voor Frankrijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.