Jean-Christophe Bahebeck heeft de overstap van Paris Saint-Germain naar FC Utrecht gemaakt. Hij komt op huurbasis over uit de Franse hoofdstad. Hierbij heeft FC Utrecht geen optie tot koop bedwongen. 

Met deze transfer heeft Utrecht een 4e spits aangetrokken deze transferperiode. Dessers, Makienok en Görtler gingen de Fransman al voor. Bahebeck heeft al 53 keer in de hoofdmacht van Paris Saint-Germain gespeeld, maar hij valt dit seizoen buiten de plannen van Unai Emery.

Vorig seizoen werd Bahebeck uitgeleend aan het Italiaanse Pescara. Hij wist in de Serie A tot 15 wedstrijden te komen en hierin 4 keer te scoren. Verder werd hij voorgaande seizoenen uitgeleend aan Troyes, Saint-Étienne en Valenciennes. Bij deze clubs werd hij voornamelijk als vleugenaanvaller gebruikt. Daarnaast is hij 43-voudig jeugdinternational voor Frankrijk.

Advertenties