Drie speeldagen schorsing voorgesteld voor Sá, Standard gaat in beroep

In de slotfase van STVV – Standard ging scheidsrechter Boucaut, op aanraden van de videoref, de beelden van een fase herbekijken. Spits Orlando Sá had een beweging gemaakt richting een tegenstander. Een rode kaart was het verdict. 
De beweging van Sá was niet echt agressief en raakte zijn tegenstander niet. De meeste waarnemers hadden dus een schorsing van 1 of 2 speeldagen verwacht, maar vandaag werden 3 speeldagen (en €800 boete) voorgesteld.

Standard gaat in beroep. Dit betekent dat Sá zeker kan spelen tegen Zulte Waregem nu vrijdag (omdat de uitspraak nog moet volgen en de straf pas zondag kan ingaan) en dat de schorsing, hoe lang die ook zal zijn, ingaat vanaf de speelronde daarna. Dan gaan de Rouches op bezoek bij Club Brugge.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.