De gehele MLS wordt gesponsord door Adidas. Het vorige contract liep tot 2018, maar Adidas én Major League Soccer lijken het daar niet te laten eindigen.

Nu is dat contract verlengd tot 2024. Met het huidige contract worden de clubs, hun jeugdopleidingen en het overige materiaal geleverd door Adidas. Ook de competitiebal en de tenues van de All-Stars zullen worden geleverd door het Duitse merk.

De MLS ontvangt tevens een bedrag van 700 miljoen dollar, 580 miljoen meer dan het vorige contract. Hiermee geeft Adidas aan meer vertrouwen te hebben in de toekomst van de Major League Soccer.

“De MLS en Adidas hebben een reputatie met elkaar opgebouwd.”

Don Garber, MLS-commissioner: ”Adidas en MLS worden bijna in één zin met elkaar genoemd. We hebben een lange geschiedenis die al terug gaat vanaf 1996, toen ze sommige clubs al lieten voorzien van tenues. Nu ons contract is verlengd, geven wij beide aan vertrouwen te hebben in elkaar, we hebben een reputatie opgebouwd.”