Philippe Coutinho zit niet bij de selectie van Liverpool voor de wedstrijd in de play-offs van de Champions League tegen Hoffenheim. Maandag reist de selectie van de Reds naar Duitsland.

Coutinho zit niet bij de 22 namen die Liverpool maandag bekendmaakte. Georginio Wijnaldum zit wel bij de selectie en zal vermoedelijk ook in de basis starten. Afgelopen zaterdag speelde Coutinho niet mee in de wedstrijd tegen Watford (3-3). Officieel vanwege een rugblessure.

De 25-jarige Coutinho ontbrak afgelopen week ook al op de training. De Braziliaan staat al een lange tijd in de belangstelling van FC Barcelona. De Spaanse club wil na het vertrek van Neymar weer een hoop nieuwe versterkingen halen. De Catalanen zouden een bod van 100 miljoen euro hebben neergelegd, maar dat is geweigerd door Liverpool.

De club van trainer Jürgen Klopp meldde vrijdag in een officiële verklaring dat Coutinho deze transferperiode niet zal vertrekken, maar de spelmaker legde zich daar volgens Engelse media niet bij neer en diende een transferverzoek in.

Advertentie