Sofiane Feghouli heeft West Ham United na 1 speeljaar al verlaten voor het Turkse Galatasaray. De Engelse club nam hem vorig jaar transfervrij over van Valencia, waar de Algerijn daarvoor al 6 jaar speelde.

Galatasaray neemt Feghouli nu voor 4,25 miljoen euro over. Gezien zijn transferwaarde van 12 miljoen euro kan dat beschouwd worden als een koopje. De rechtsbuiten speelde bij West Ham 27 wedstrijden, hij scoorde daarin 4 keer en gaf 3 assists. De speler heeft een contract voor 5 jaar getekend. West Ham United zou daarnaast op het punt staan William Carvalho over te nemen van Sporting CP, voor die transfer wordt een bedrag rond de 33 miljoen euro genoemd.

View this post on Instagram

Sofiane Feghouli (@sffeghouli) Galatasaray’da!

A post shared by Galatasaray (@galatasaray) on

Advertentie