Southampton biedt 17 miljoen euro op Wesley Hoedt

Het Engelse Southampton heeft 17 miljoen euro geboden op voormalig AZ-speler Wesley Hoedt. De 23-jarige Nederlander kwam 2 jaar geleden transfervrij naar Lazio Roma, maar kan nu dus vertrekken naar de Premier League.

Hoedt speelde de afgelopen 2 jaar meestal in de basis en werd afgelopen seizoen een dodelijk verdedigend duo met Stefan de Vrij. Southampton wil Hoedt nu graag overnemen en het duo dus verbreken. De Engelse club lijkt hiermee al rekening te houden met het vertrek van Virgil van Dijk. Laatstgenoemde zou op het punt staan om te vertrekken naar Liverpool of Chelsea. De speler weigert nog mee te spelen en dus twijfelt zijn club of ze hem wel echt willen laten gaan, of gewoon op de tribune willen laten zitten.

Hoedt speelde in Italië 61 wedstrijden, hij scoorde daarin 4 keer en gaf 1 assist. Hij zou de 4de aanwinst van Southampton kunnen worden. De club nam eerder al Jack Rose (West Bromwich Albion), Jan Bednarek (Lech Poznan) en Mario Lemina (Juventus) over.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.