PSV heeft de concurrentiestrijd bij Vitesse ten einde weten te brengen. De Eindhovenaren nemen Eloy Room over van de Arnhemmers, wat ervoor zorgt dat Remko Pasveer de nummer 1 van Vitesse is. Room bewandelt dus de omgekeerde weg, want eerder ging Pasveer van PSV naar Vitesse. 

De international van Curaçao heeft een tweejarig contract bij de Eindhovenaren getekend en zal als tweede keeper op de bank plaatsnemen. Jeroen Zoet blijft de nummer 1 van PSV, maar voor hem schijnt er ook wat lichte interesse te zijn. Room kwam via de jeugd van NEC bij de jeugd van Vitesse/AGOVV terecht. In 2008 maakte hij de overstap naar de hoofdmacht van de Arnhemmers. In het seizoen 2013/2014 werd hij verhuurd aan Go Ahead Eagles, maar hij keerde in de winterstop weer terug, vanwege keepersproblemen in Arnhem. Room heeft 155 wedstrijden voor Vitesse gekeept en kent een marktwaarde van €4.000.000,-.

Afgelopen zomer was Room actief op de CONCACAF Gold Cup met Curaçao, waar hij ook aanvoerder is. Met zijn land kwam hij niet verder dan de groepsfase, maar hij keepte wel elk duel.