KV Mechelen – Antwerp belooft een van de toppers van de vierde speeldag te worden. Stamnummer 25 ontvangt stamnummer 1 voor het eerst in haar vernieuwde stadion en dat belooft een stevige sportieve clash te worden. Het begin van de wedstrijd wordt alvast een unieke belevenis, zeker voor de bezoekers. Voor de aanvang van de regionale derby zal de Malinwa Harmonie namelijk, naast het eigen clublied, ook dat van Antwerp spelen.

In 2002 stonden de Kakkers op de rand van het faillissement. Zonder de financiële steun van de supportersgroepen van de Great Old was het Malinwa nooit gelukt uit de schulden te komen. De bijdragen werden in 2015 dan wel teruggegeven, toch zijn de Mechelse supporters RAFC nog steeds dankbaar. “Beide supportersgroepen zijn deze redding nog niet vergeten”, verklaarde Gert Van Dyck van het Malinwa Supportersorgaan. De wedstrijd zal zaterdagavond om 20u30 dus op een unieke en originele manier afgetrapt worden.

Advertenties