Malinwa Harmonie zal zaterdag ook clublied Antwerp spelen

KV Mechelen – Antwerp belooft een van de toppers van de vierde speeldag te worden. Stamnummer 25 ontvangt stamnummer 1 voor het eerst in haar vernieuwde stadion en dat belooft een stevige sportieve clash te worden. Het begin van de wedstrijd wordt alvast een unieke belevenis, zeker voor de bezoekers. Voor de aanvang van de regionale derby zal de Malinwa Harmonie namelijk, naast het eigen clublied, ook dat van Antwerp spelen.

In 2002 stonden de Kakkers op de rand van het faillissement. Zonder de financiële steun van de supportersgroepen van de Great Old was het Malinwa nooit gelukt uit de schulden te komen. De bijdragen werden in 2015 dan wel teruggegeven, toch zijn de Mechelse supporters RAFC nog steeds dankbaar. “Beide supportersgroepen zijn deze redding nog niet vergeten”, verklaarde Gert Van Dyck van het Malinwa Supportersorgaan. De wedstrijd zal zaterdagavond om 20u30 dus op een unieke en originele manier afgetrapt worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.