Gisterenavond won Real Madrid de terugwedstrijd van de Supercup. Het werd 2-0 in Bernabéu, in Barcelona won Real ook al met 1-3. Na afloop van de wedstrijd was FC Barcelona-verdediger Gerard Piqué zeer eerlijk. 

“We kwamen naar Madrid, speelden tegen een echt goed team en ze waren beter. In die 9 of 10 jaar dat ik hier al kom, was het nu de eerste keer dat ze beter waren dan wij. Daarom accepteren we het en moeten we leven met de nederlaag, op een goede manier. Zo kunnen we herstellen.”

Piqué had het ook over het feit dat zijn ploeg niet langer de beste ploeg ter wereld is: “Je kan niet altijd winnen, we hebben gedurende vele jaren altijd gewonnen.” Hij zei dat ze de situatie opnieuw moeten omkeren.

Ondertussen worden de geruchten omtrent Ousmane Dembélé en Philippe Coutinho zeer sterker.

Advertenties