TRANSFER: Lokeren stalt Ninaj tot einde seizoen bij het Turkse Osmanlispor

Branislav Ninaj, de beloftenkapitein van Slowakije, verlaat Lokeren en trekt naar het Turkse Osmanlispor. Dat maakte Lokeren zelf bekend. De Slowaak wordt verhuurd aan de Turken, die ook een aankoopoptie afdwongen.

De 21-jarige Ninaj kwam 2 jaar geleden over van Slovan Bratislava. Hij kon zich evenwel nooit opwerken tot een basispion bij de Waaslanders. Hij kwam in 2 jaar zo’n 40 keer in actie en maakte daarin ook 1 doelpunt tegen Moeskroen.

De laatste tijd kreeg hij nòg minder speelminuten bij Lokeren, waardoor een transfer zich opdrong. Het Turkse Osmanlispor eindigde vorig jaar slechts 13de in de Turkse eerste klasse en kan dus nog een centrale verdediger gebruiken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.