Yassine El Ghanassy gaat weer in het buitenland voetballen. Hij gaat aan de slag in de Ligue 1 bij Nantes FC, de ex-ploeg van Guillaume Gillet. Bij Nantes mag El Ghanassy samenwerken met Claudio Ranieri, die er ex-Standardspeler Sergio Conceiçao opvolgde als trainer. KV Oostende zou 1 miljoen euro vangen voor haar flankspeler. El Ghanassy lag nog maar een jaar onder contract bij de ploeg van Marc Coucke en had geen zin om zijn contract te verlengen. Een transfer leek dus al een tijdje in de lucht te hangen. El Ghanassy was anderhalf jaar actief bij KVO, dat hem in januari 2016 overnam van het Noorse Stabaek IF. Daarvoor speelde hij onder andere bij KAA Gent en West Bromwich Albion. Voor Oostende was de Belgische Marokkaan in 60 wedstrijden actief, waarin hij 9 keer scoorde en 10 assists gaf.

Advertentie