TRANSFER: Jérémy Taravel verlaat KAA Gent voor Cercle Brugge

Ondanks de tegenvallende resultaten bij de Buffalo’s mag nu een volgende speler vertrekken. Jérémy Taravel, een 30-jarige Franse verdediger, kreeg te horen dat hij een andere club mocht zoeken, en die heeft hij met Cercle Brugge nu ook gevonden.

Na de verrassende 7-1-nederlaag zaterdagavond op het veld van OH Leuven werd duidelijk dat de verdediging van Groen-Zwart vaak tekortschoot. Het doel van Nardi werd een heuse schietschijf en het ontbrak Cercle voornamelijk aan snelheid achterin. Met de lange, linksvoetige Taravel moet dat probleem grotendeels van de baan geholpen worden. De Fransman speelde eerder al op het Belgische hoogste niveau voor Zulte Waregem, Lokeren en Gent. Vorig jaar werd hij door de Buffalo’s uitgeleend aan het Zwitserse FC Sion.

Advertenties

One thought on “TRANSFER: Jérémy Taravel verlaat KAA Gent voor Cercle Brugge”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.