FIFA stuurt management-noodteam naar Kameroen, Afrika Cup 2019 in gevaar

De voetbalbond van Kameroen is zo dramatisch bezig, dat de FIFA een eigen team heeft gestuurd om het land op voetbalgebied te runnen. Door de huidige situatie komt de Afrika Cup van 2019, dat in Kameroen gehouden zou worden, in gevaar.

De verkiezingen voor nieuwe bestuursleden in Kameroen worden pas in maart 2018 gehouden, en dus besloot de FIFA het tot die tijd maar over te nemen. Die verkiezingen worden tegen die tijd door zowel de FIFA als de CAF (Confederation of African Football) overzien, zodat ze eerlijk verlopen. Het mismanagement van de voetbalcompetities laat mensen afvragen of het land eigenlijk wel klaar is voor de Afrika Cup van 2019, die in het land gehouden zou worden. Ook daar gaat de FIFA nu naar kijken en beslist dan uiteindelijk of het toernooi verplaatst gaat worden of niet.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.