TRANSFER: FC Twente huurt Tighadouini van Malaga

FC Twente heeft Tighadouini voor één jaar gehuurd van het Spaanse Malaga. Daarnaast heeft de aanvaller een optie tot koop weten de regelen met Malaga. De speler voetbalde in Nederland al enkele jaren geleden voor NAC Breda en afgelopen seizoen Vitesse. 

De 24-jarige Marokkaanse Nederlander won met Vitesse de KNVB Beker en speelde in 2013/2014 voor NAC. Daarvoor speelde hij ook een seizoen voor Vitesse, Cambuur, Volendam en het failliete AGOVV. In 2015 nam Malaga Tighadouini voor 1,2 miljoen euro over van NAC, de club verhuurde hem toen aan Kayserispor en Vitesse.

De speler zegt zelf op de webite: ”Ik heb veel zin om weer in Nederland te gaan spelen. Afgelopen jaar was het een goed seizoen bij Vitesse. We wonnen de KNVB-beker, maar ik weet van mijzelf dat ik nog beter kan. Dat wil ik dit jaar bij FC Twente laten zien”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.