FC Twente heeft Tighadouini voor één jaar gehuurd van het Spaanse Malaga. Daarnaast heeft de aanvaller een optie tot koop weten de regelen met Malaga. De speler voetbalde in Nederland al enkele jaren geleden voor NAC Breda en afgelopen seizoen Vitesse. 

De 24-jarige Marokkaanse Nederlander won met Vitesse de KNVB Beker en speelde in 2013/2014 voor NAC. Daarvoor speelde hij ook een seizoen voor Vitesse, Cambuur, Volendam en het failliete AGOVV. In 2015 nam Malaga Tighadouini voor 1,2 miljoen euro over van NAC, de club verhuurde hem toen aan Kayserispor en Vitesse.

De speler zegt zelf op de webite: ”Ik heb veel zin om weer in Nederland te gaan spelen. Afgelopen jaar was het een goed seizoen bij Vitesse. We wonnen de KNVB-beker, maar ik weet van mijzelf dat ik nog beter kan. Dat wil ik dit jaar bij FC Twente laten zien”

Advertentie