TRANSFER: Jannes Vansteenkiste verruilt Antwerp voor Roda JC

Na 4 seizoenen op de Bosuil gespendeerd te hebben, verlaat Jannes Vansteenkiste Antwerp. Roda JC en The Great Old hebben vandaag een akkoord bereikt omtrent de toekomst van de 24-jarige linksback. De voormalige basisspeler van Antwerp was sinds de komst van verdedigers zoals Matheus Borges Domingues, Batubinsika en Arslanagic op de achtergrond geraakt, en nu mag hij de club dus ook definitief verlaten.

In 2013 kwam Vansteenkiste aan in Deurne vanuit de spelerskern van Club Brugge. Daar mocht hij slechts 2 keer in actie komen, waardoor het verkassen naar Antwerp een enorme kans was voor de vleugelverdediger. Bij Antwerp was hij 2 jaar lang een vaste waarde in het eerste elftal, maar door blessureleed in zijn derde seizoen kon hij pas vorig seizoen opnieuw in actie komen. Na de terugkeer op het hoogste niveau werd Vansteenkiste gewogen maar “te licht” bevonden voor de Jupiler Pro League, waardoor hij blijft steken op 138 wedstrijden voor The Great Old.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.