Vinnie Vermeer leek geen speelminuten meer te krijgen in het eerste elftal van NAC, daarom gaat hij op huurbasis spelen voor FC Oss. Daarmee speelt hij ook komend seizoen in de Jupiler League, waar hij vorig jaar met NAC promoveerde.

“Het is mooi dat ik samen met NAC heb kunnen optrekken in de zoektocht naar een omgeving waar ik weer een volgende stap kan zetten in mijn ontwikkeling. Bij FC Oss maak ik meer kans om speelminuten te maken en dat is in deze fase van mijn carrière belangrijk. Mijn doel is om na dit seizoen weer sterker en als een completere speler terug te komen bij NAC”, aldus de 22-jarige middenvelder.

Trainer van FC Oss, Klaas Wals, geeft aan blij te zijn met de komst van Vermeer, die eerder speelde voor onder andere FC Eindhoven. FC Oss won maandagavond met 0-3 van Jong FC Utrecht en speelt vrijdag tegen FC Volendam.