Vanaf deze week is er een opmerkelijke gast te bespeuren bij OH Leuven. Barry Boubacar Copa traint namelijk mee bij de Leuvenaars om zijn conditie in orde te houden. Copa zal aanwezig blijven tot hij een nieuwe club heeft gevonden. 

De 37-jarige Ivoriaanse doelman nam eind vorig seizoen na 10 jaar afscheid van Lokeren en heeft dus nog altijd geen nieuwe ploeg gevonden. Eventjes was er sprake van een transfer naar promovendus Antwerp, maar dat koos voor Sinan Bolat. Begin deze week liet OHL op haar website weten dat de doelman meetraint met de groep.

Op de site klinkt het volgende: “Om zijn conditie en ritme te onderhouden, traint hij mee met de groep en met onze doelmannen. OHL biedt Copa zo de gelegenheid om groepstrainingen mee te maken voor hij bij een nieuwe club aan de slag kan.”

Advertentie