Copa traint mee bij OH Leuven om zijn conditie op peil te houden

Vanaf deze week is er een opmerkelijke gast te bespeuren bij OH Leuven. Barry Boubacar Copa traint namelijk mee bij de Leuvenaars om zijn conditie in orde te houden. Copa zal aanwezig blijven tot hij een nieuwe club heeft gevonden. 

De 37-jarige Ivoriaanse doelman nam eind vorig seizoen na 10 jaar afscheid van Lokeren en heeft dus nog altijd geen nieuwe ploeg gevonden. Eventjes was er sprake van een transfer naar promovendus Antwerp, maar dat koos voor Sinan Bolat. Begin deze week liet OHL op haar website weten dat de doelman meetraint met de groep.

Op de site klinkt het volgende: “Om zijn conditie en ritme te onderhouden, traint hij mee met de groep en met onze doelmannen. OHL biedt Copa zo de gelegenheid om groepstrainingen mee te maken voor hij bij een nieuwe club aan de slag kan.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.