Voorbeschouwing Go Ahead Eagles – NEC

Vorig jaar was dit een wedstrijd in de Eredivisie, nu is het podium de Jupiler League. Ook het vorige seizoen was de eerste thuiswedstrijd voor Go Ahead, tevens de eerste uitwedstrijd voor NEC, tegen elkaar. Het eindigde toen in een 2-2-gelijkspel.

Go Ahead Eagles

De Deventenaren begonnen slecht aan de competitie, een 2-3-voorsprong werd nog uit handen gegeven, het werd zelfs 4-3 voor MVV. Voor Leon Vlemmings (trainer) was er nog veel werk te doen, vooral in defensief opzicht. Er werden sinds die wedstrijd geen aankopen gedaan. Wel tekende Sander Thomas zijn profcontract en nam de club afscheid van proefspeler Siekman.

Opstelling: Stevens – Groenbast – Schenk – Ketting – Suk – Langedijk – Overgoor – Hölscher – Eghan – Hendriks – De Kogel.

 

NEC Nijmegen

NEC degradeerde ook uit de Eredivisie, maar begon de competitie wel goed. Thuis won het met 3-1 van Almere City FC. Jay-Roy Grot werd destijds niet ingezet, afgelopen donderdag vertok hij naar Leeds United. Sven Braken speelt in plaats van Grot, hij kwam over van Almere City.

Opstelling: Smits – Heinloth – Golla – Van de Pavert – Verdonk – Breinburg – Sleegers – Dijkstra – Larsson – Braken – Groeneveld.

 

Wedstrijdinfo

De aftrap is om 20.00u in de Adelaarshorst, waar waarschijnlijk zo’n 9.000 toeschouwers zitten. Het uitvak is uitverkocht met 400 Nijmegenaren. De wedstrijd staat onder leiding van S. Mulder. Go Ahead Eagles verkocht de meeste seizoenkaarten in de Jupiler League, namelijk 6.000. Daarop volgt NEC met 5.000 seizoenkaarthouders.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.