Jupiler Pro League-Speler Van De Week: Ivo Rodrigues

Ivo Rodrigues is onze Jupiler Pro League-Speler Van De Week. Met 2 doelpunten zorgde de aanvallende huurling van FC Porto voor de derde uitoverwinning op rij, waardoor Antwerp de vijfde speeldag afsluit op een vierde plek.

Met een acrobatische goal zorgde Ivo Rodrigues voor de ommekeer bij Antwerp. Rodrigues devieerde met zijn rechter knap de voorzet van Haroun in doel, waardoor Antwerp op 1-1 gelijk kwam. Uiteindelijk kwam de stand nog op 2-3 te staan, en Rodrigues leek de wedstrijd helemaal te beslissen met zijn tweede van de avond. KV Oostende scoorde nog een derde keer, maar de overwinning was toch voor The Great Old en dat was mede dankzij door de goede prestatie van de Porto-huurling.

Club Brugge won met 4-0 van Standard. Hans Vanaken, die na vijf minuten al gescoord had en een assist afgeleverd had aan Wesley, was belangrijk voor zijn club. Vanaken was ook betrokken bij het derde Brugse doelpunt. De aanvallende middenvelder schoot, maar de bal week af tegen Alexander Scholz en verdween zo in doel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.