TRANSFER: Jérémy Perbet trekt op huurbasis naar KV Kortrijk

De kogel is door de kerk. Jérémy Perbet doet het seizoen uit bij KV Kortrijk. Perbet werd begin deze transferperiode door Club Brugge nog weggehaald bij rivaal KAA Gent, maar Club verhuurd de 32-jarige goaltjesdief nu al. KV Kortrijk bedong wel geen aankoopoptie.

De bestemming staat dus vast voor Perbet. Andere Belgische clubs, zoals Antwerp en KV Mechelen, vissen dus achter het net en kregen een ‘neen’ te horen van de Franse aanvaller. KV Kortrijk is Perbets zevende Belgische club na AFC Tubize, Sporting Lokeren, RAEC Mons, Charleroi, KAA Gent en Club Brugge. Perbet werd al twee keer topschutter in de Jupiler Pro League, bij RAEC Mons en Charleroi. Bij de Kerels moet Perbet het vertrek van Idriss Saadi opvangen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.