Tijani Reijnders verruilt PEC Zwolle voor AZ. AZ heeft de centrale middenvelder met het oog op de toekomst gehaald. Reijnders speelde sinds 2016 bij PEC Zwolle.

De 19-jarige middenvelder begon in de jeugdopleiding van FC Twente, maar vertrok daarna naar de amateurs van CSV Apeldoorn. In 2016 maakte Reijnders de overstap naar de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Bij de Zwollenaren maakte hij dit seizoen zijn Eredivisiedebuut in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (4-2-overwinning).

Directeur voetbalzaken Max Huiberts spreekt vol lof over zijn nieuwe aanwinst: “Het is een talentvolle, technische middenvelder met veel inzicht. Onze scouts volgen Tijjani al langere tijd. Wij zien veel potentie in hem.”. Reijnders vindt zichzelf een een ‘technische, aanvallende middenvelder die graag de diepte zoekt en assists geeft.’

 

Advertentie