TRANSFER: Cercle Brugge-aanwist Arcus verhuurd aan Auxerre

“Deadline Day” is traditioneel de drukste dag op de voetbalmarkt, transfers worden vlug vlug nog afgerond en dit is bij Cercle Brugge helemaal niet anders, al is deze transfer toch een verrassende, aangezien Haïtiaans international Carlens Arcus deze zomer naar Brugge gehaald werd met de bedoeling een waarde te hebben in het A-elftal. De Bruggelingen hadden echter de smaak te pakken en bleven spelers aankopen of huren. Arcus, die speelde tegen Temse voor de beker, wordt voor 1 seizoen verhuurd aan Franse tweedeklasser Auxerre. 

De 21-jarige verdediger staat tot 30 juni 2019 onder contract bij de Vereniging. Cercle haalde de Haïtiaan gratis weg uit Lille. Dat hij de Belgische nationaliteit niet draagt zal de verdediger wellicht niet geholpen hebben.

Advertenties

One thought on “TRANSFER: Cercle Brugge-aanwist Arcus verhuurd aan Auxerre”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.