Het bestuur van AS Monaco maakte zonet bekend dat superster Kylian Mbappé wordt uitgeleend aan PSG. De Franse landskampioen verliest zo zijn jonge aanvaller nog niet definitief, hoewel er wel een optie tot aankoop in de deal zit. Met de komst van Jovetic eerder deze week werd al duidelijk dat Mbappé (tijdelijk) mocht vertrekken, nadat de Montenegrijn zijn rugnummer kreeg.

Twee jaar geleden had nog niemand van hem gehoord, maar door zijn doorbraak afgelopen jaar in de Champions League werd Mbappé een van de meest gewilde voetballers van het moment. De nog maar 18-jarige centrumspits speelde zich in de kijker met enkele fenomenale optredens in de Ligue 1 en in de Champions League, en wist Monaco naar het kampioenschap te loodsen. Met een voorhoede bestaande uit Neymar en Mbappé lijkt PSG onklopbaar in de Franse eerste klasse.