TRANSFER: Lionel Carole tekent bij Sevilla FC

Sevilla FC heeft Lionel Carole overgenomen voor één jaar. Sevilla zit in crisis wat linksbacks betreft, dus is Carole de ideale noodoplossing. Er is ook een aankoopoptie genomen op de Franse linksback.

Carole kwam 2 jaar geleden aan bij Galatasaray en speelde vorig seizoen 31 wedstijden voor de Turkse grootmacht. Carole kan ook uitgespeeld worden als centrale verdediger. Het idee was echter om een speler te halen die met Escudero zou kunnen vechten voor een basisplaats. Het was eerst om Adam Masina van Bologna over te nemen, maar daar werd geen akkoord mee gevonden op clubverband.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.