Antwerp FC op de laatste dag van de transferperiode toch nog een straffe transfer gerealiseerd. The Great Old haalt Sambou Yatabaré terug naar België. Yatabaré zat bij de B-kern van Werder Bremen en mocht er dus vertrekken. In het verleden was Yatabaré nog actief bij Standard.

Zoals we hierboven vermeldden, was Sambou Yatabaré in het verleden al een half jaar een speler van Standard. Standard huurde hem toen van Olympiakos, dat hem na een half jaar weer terughaalde (lees: wegkocht). Yatabaré was in 13 wedstrijden actief voor Standard. Vervolgens werd Yatabaré verkocht aan Werder Bremen voor 2,5 miljoen euro. Ondertussen was Yatabaré bij de Duitse club in de B-kern beland en mocht hij er dus vertrekken.

De international van Mali is een middenvelder die het vooral van zijn loopwerk moet hebben, een zeer nuttige speler dus.

Advertentie