TRANSFER: Sambou Yatabaré verhuist naar Antwerp FC

Antwerp FC op de laatste dag van de transferperiode toch nog een straffe transfer gerealiseerd. The Great Old haalt Sambou Yatabaré terug naar België. Yatabaré zat bij de B-kern van Werder Bremen en mocht er dus vertrekken. In het verleden was Yatabaré nog actief bij Standard.

Zoals we hierboven vermeldden, was Sambou Yatabaré in het verleden al een half jaar een speler van Standard. Standard huurde hem toen van Olympiakos, dat hem na een half jaar weer terughaalde (lees: wegkocht). Yatabaré was in 13 wedstrijden actief voor Standard. Vervolgens werd Yatabaré verkocht aan Werder Bremen voor 2,5 miljoen euro. Ondertussen was Yatabaré bij de Duitse club in de B-kern beland en mocht hij er dus vertrekken.

De international van Mali is een middenvelder die het vooral van zijn loopwerk moet hebben, een zeer nuttige speler dus.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.