TRANSFER: KRC Genk verhuurt Naranjo aan Leganés

KRC Genk bereikte vandaag een akkoord met de Spaanse tweedeklasser Leganés. De club uit Spanje huurt José Naranjo voor een seizoen en bedong ook een aankoopoptie. Naranjo was eerder ook al actief in Spanje bij onder andere Gimnàstic de Tarragona, waar hij topschutter was, en bij Celta De Vigo.

Naranjo kwam vorige winter over van Celta De Vigo en was de vervanger van de geblesseerde Nikolaos Karelis, en moest op termijn Leon Bailey vervangen, maar die vertrok vroeger dan voorzien. Naranjo had het echter moeilijk met aanpassen aan de Belgische competitie en kreeg ook niet al te veel kansen. Naranjo startte echter al met een valse noot toen hij in de terugwedstrijd van de halve finale van de Croky Cup tegen KV Oostende een penalty miste.

Dit seizoen mocht Naranjo enkel in de eerste wedstrijd tegen Waasland-Beveren invallen en toen scoorde hij ook het eerste Genkse doelpunt. Tegen Standard zat de Spanjaard op de bank en de weken daarna viel hij zelfs uit de selectie. Naranjo kwam in 22 wedstrijden uit voor KRC Genk en wist 7 keer de bal in doel te plaatsen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.