Santi Cazorla nog niet hersteld: de Spanjaard mist zeker nog een half seizoen

In oktober 2016 raakte Santi Cazorla in de Champions League-wedstrijd tegen Ludogorets geblesseerd aan de achillespees. De creatieve middenvelder wilde dit seizoen snel terugkeren, maar hij is niet opgenomen in de Premier League-selectie voor de eerste helft van het seizoen. 

De 25 namen: Chuba Akpom, Hector Bellerin, Petr Cech, Calum Chambers, Francis Coquelin, Mathieu Debuchy, Mohamed Elneny, Olivier Giroud, Rob Holding, Deyan Iliev, Sead Kolasinac, Laurent Koscielny, Alexandre Lacazette, Matt Macey, Per Mertesacker, Nacho Monreal, Shkodran Mustafi, David Ospina, Mesut Ozil, Aaron Ramsey, Alexis Sanchez, Theo Walcott, Danny Welbeck, Jack Wilshere, Granit Xhaka

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.