TRANSFER: Sparta haalt transfervrije Proschwitz

Sparta heeft de transfervrije Nick Proschwitz weten te contracteren. De Duitse aanvaller tekent een éénjarig contract in Rotterdam. Hij kwam afgelopen jaar in actie bij Sint-Truiden, hij was daarvoor actief bij SC Paderborn, maar daar werd hij weggestuurd.

“Na het vertrek van onder andere Mathias Pogba zochten we nog een aanvaller. Met ruim driehonderd wedstrijden en bijna honderd doelpunten in het betaalde voetbal en het spelen in meerdere competities, voegen we daarmee ook ervaring toe aan onze jonge selectie”, zegt trainer Alex Pastoor op de website van de club.

De 30-jarige spits werd weggestuurd bij zijn club, hij trok zijn broek naar beneden in het bijzijn van een vrouw in een bar in het hotel. Verder speelde hij nog bij verschillende clubs in zijn geboorteland Duitsland, Engeland en Zwitserland.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.