Boško Balaban, enkele jaren geleden sterkhouder van Club Brugge, sprak zich in Het Laatste Nieuws erg positief uit over Duje Cop. De Kroatische spits werd op deadline day overgekocht van Cagliari. 

“Ik dacht eerlijk gezegd ook niet dat hij naar Standard zou gaan. Duje is een echte nummer negen. Geef hem een kans en hij trapt de bal binnen. Een topspeler, een topspits. Hij kan met twee vooraan spelen, maar ook alleen. Geloof me: Cop is de perfecte transfer voor Standard. Hij zal veel doelpunten maken. Ik vind hem echt fantastisch”

“In welke competitie hij het beste past? Goh, hij speelde in Italië en Spanje en hij scoorde altijd zijn doelpunten. De competitie op zich is niet belangrijk, wel de spelers die voor de aanvoer moeten zorgen. Bij Standard zal hij volgens mij nog progressie maken. En let er op, Cop gaat véél scoren.”

Advertenties