Harde kern van AZ boycot wedstrijd tegen NAC als protest tegen stadionverboden

Victoria Alkmaar gaat de thuiswedstrijd tegen NAC boycotten, als reactie op de stadionverboden die zijn opgelegd na de wedstrijd tegen FC Utrecht. Toen kregen AZ-fans ruzie met supporters van Utrecht, die op de thuisvakken zaten.

FC Utrecht kreeg in de play-offs slechts 750 kaarten voor het uitvak, terwijl er een flexibel uitvak naast is. De 750 kaarten werden uitverkocht, maar de andere 350 kaarten werden niet verkocht. Daarom besloten Utrecht-supporters op het thuisvak te gaan zitten. Daar kregen ze een opstootje met fans van de thuisploeg.

De vakken W en XI blijven dus leeg zondag, dat heeft de Alkmaarse club vooral aan zichzelf te danken. Als er 350 kaarten extra werden verkocht in de play-offs, waren er waarschijnlijk geen opstootjes gekomen, dus ook geen stadionverboden en was deze boycot waarschijnlijk niet gekomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.