De problemen voor Go Ahead Eagles stapelen zich op, met name op medisch gebied kent de club veel blessuregevallen. Groenbast, Ketting, Corbin-Ong, Overgoor, Dzepar en Nieuwenhuis zijn geblesseerd, de meesten zijn verdedigers.

Met al deze blessures lijkt er wel plek voor debutant Sam Beukema, hij begon ooit bij de D-tjes van Go Ahead, afgelopen vrijdag maakte hij zijn debuut tegen Helmond Sport (1-1). Voor het eerst dit seizoen lijkt Lum Rexhepi wedstrijdfit, de Fins-Kosovaarse verdediger had eerder last van een liesblessure. Leon de Kogel viel tijdens een training uit vanwege een hamstringblessure, hij speelt vrijdag waarschijnlijk niet.

FC Volendam verloor zondag van Cambuur, het werd 0-1 in het KRAS Stadion. Go Ahead Eagles speelde met 1-1-gelijk tegen Helmond Sport. Volendam staat met slechts 1 punt op de zeventiende plaats, Go Ahead staat met één punt meer op de 14e positie. De bezoekers komen met 15 supporters naar Deventer, de aftrap is vrijdag om 20.00 uur onder leiding van Pol van Boekel.

Advertentie