Frank de Boer staat onder druk in Engeland. De trainer van Crystal Palace heeft zijn eerste drie wedstrijden verloren en staat daarmee gedeeld laatste in de Premier League. Daarbij heeft Crystal Palace nog geen één keer een doelpunt gemaakt. De Engelse tabloids spreken al over een ‘do-or-die’-wedstrijd aanstaande zondag in en tegen Burnley.

Afgelopen vrijdag vond de wekelijkse persconferentie van Crystal Palace plaats. Verschillende Engelse media, zoals The Sun, schreven al over een mogelijk ontslag van de bij Ajax zo succesvolle coach. Palace voorzitter Steve Parish schijnt de Boer aanstaande zondag zijn laatste kans op een goed resultaat te geven.

Frank de Boer spreekt dit gerucht tegen: “We hebben een goede relatie en weten beiden dat dit een langetermijnproces is. Je kunt niet verwachten dat je elke wedstrijd wint, soms kost iets gewoon meer tijd.” Vorig seizoen werd Frank de Boer al na 8 competitiewedstrijden ontslagen bij Internazionale Milano. Daarvoor was de Boer trainer van Ajax, waarmee hij 4x landskampioen werd.

Burnley is wel aardig aan het nieuwe seizoen begonnen. The Clarets staan tiende en hebben 1x gewonnen, 1x verloren en 1x gelijk gespeeld. De wedstrijd vindt zondag plaats op Turf Moor en begint om 14.30 uur. De wedstrijd is voor Nederlanders te zien op het kanaal van Ziggo Sport.

Advertenties