TRANSFER: Vincent Janssen wordt voor een jaar uitgeleend aan Fenerbahçe

Vincent Janssen trekt voor een seizoen op huurbasis naar het Turkse Fenerbahçe. Janssen werd vorige zomer nog voor 22 miljoen euro weggehaald bij het Nederlandse AZ, maar de Nederlander kon niet doorbreken bij Tottenham Hotspur.

Tottenham-coach Pochettino rekende niet meer op Janssen, die 2 seizoenen geleden topschutter was bij AZ, Fenerbache bood dus een oplossing en huurt de Nederlandse aanvaller voor een seizoen zonder aankoopoptie. Dit seizoen kreeg Janssen enkel speelminuten in de tweede competitiewedstrijd tegen Chelsea. Bij Fenerbahçe komt Vincent Janssen ook Robin Van Persie en Nabil Dirar tegen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.