Crystal Palace ontslaat trainer Frank de Boer, Roy Hodgson waarschijnlijke vervanger

Frank de Boer is na 4 competitiewedstrijden weer ontslagen bij het Engelse Crystal Palace. De trainer wist in zijn tijd geen enkele keer te winnen, zijn ploeg scoorde daarnaast ook geen enkele keer. Hij begon het jaar in een 3-4-2-1-formatie, maar probeerde het afgelopen weekend na de nodige kritiek op de Hollandse 4-3-3-manier.

De Boer werd vorig seizoen ook bij Internazionale al na een korte tijd ontslagen, toen mocht hij het nog wel 14 wedstrijden proberen. Bij Ajax was de trainer daarvoor wel succesvol. Roy Hodgson, voormalig trainer van onder andere Fulham, Liverpool en Internazionale, gaat het trainerschap waarschijnlijk overnemen. De 70-jarige Engelsman was daarnaast bondscoach van Engeland, Zwitserland en de V.A.E.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.