Bayern München-legende Thomas Müller heeft in een interview met ESPN laten weten in het verleden zeker nagedacht te hebben over een transfer naar Manchester United. Hij laat weten dat zijn huidige club hem destijds op andere gedachten bracht.

“Er was een fase waarin het gesprek opkwam zo’n 2 jaar geleden, toen ik het overwoog. De club steunde me toen echter meteen en er werd mij verteld dat ik hier thuishoor.”zo begon Müller. “Ik hoefde er niet heel erg veel meer aan te denken, nadat ze bij Bayern tegen me zeiden dat ze op me rekenden en dat ik belangrijk voor hen was.”

Afgelopen seizoen was niet Müllers beste seizoen en hij is nu zelf ook heel realistisch over een eventueel vertrek: “Natuurlijk, dat kan altijd. Wanneer mijn tijd voorbij is, is het voorbij. Bastian Schweinsteiger speelde hier ook 10 jaar lang en is nu al 2 jaar weg, een andere speler heeft nu zijn plaats ingenomen. Het zal precies hetzelfde zijn met mij. Als ik morgen dood neerval, zal er een begrafenis zijn, maar op vrijdag staan er weer 11 spelers op het veld. Zo is het leven.”

“Op het moment denk ik echter dat het niet gaat gebeuren, omdat ik hier erg tevreden ben. Hoewel ik niet zeg dat het ergens anders op de wereld totaal niet mijn ding is. Als het leven me ergens anders heen brengt dan zal ik het daar ook als thuis laten voelen. Ik zou dan hetzelfde doen als hier: iedere dag van zoveel mogelijk dingen genieten.”

Advertentie