Voorbeschouwing Bayern München – RSC Anderlecht

Op dinsdagavond staat Anderlecht voor een loodzware verplaatsing naar de Beierse voetbalgrootmacht Bayern München. Zoals u ongetwijfeld gemerkt heeft, is het seizoen in de Jupiler Pro League voor paars-wit niet vlekkeloos begonnen. Met een schamele 8 op 18 zakt de ploeg van René Weiler af naar Beieren. 

Door de moeilijke start van Anderlecht is het vertrouwen toch ook niet helemaal op peil, en zal een stunt in München een moeilijke opdracht worden. De troepen van Carlo Ancelotti zijn ook hun perfecte rapport in de Bundesliga al kwijt, door een 2-0-nederlaag afgelopen weekend op de 3de speeldag in en tegen Hoffenheim.

Bij RSC Anderlecht waren er eerst ook twijfels of Sven Kums, die dit seizoen nog maar pas getekend heeft voor de club, wel mee zou afreizen naar Beieren. Maar die zijn intussen van de kaart geveegd en hij zit mee in de selectie. Bij Bayern wordt het afwachten of er een startersplek is voorzien voor James Rodriguez, de Colombiaan wordt voor 2 seizoenen gehuurd van Real Madrid (met aankoopoptie), maar kent echter moeilijkheden om zich in de eerste 11 te werken.

Voorts zijn Juan Bernat (blessure) en Arturo Vidal (geel geschorst) er niet bij voor Bayern. David Alaba wordt terug in de kern verwacht na een blessure, maar dat is geen zekerheid. Anderlecht beschikt op zijn beurt dan weer niet over de diensten van sterverdediger Kara Mbodj (blessure).

De voorbeschouwing van de hele speeldag: Voorbeschouwing Champions League speeldag 1 (dinsdagavond)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.