Guardiola: “Kevin De Bruyne één van de besten met wie ik al samenwerkte”

Na de 0-4-overwinning van Manchester City op bezoek bij Feyenoord Rotterdam, was er na de match veel om te bespreken. Weer stond Kevin De Bruyne in de spotlight. Met een sterke match, waarin hij weer een assist gaf, wist De Bruyne weer lof te oogsten bij succestrainer Pep Guardiola. 

Guardiola en Kevin De Bruyne zitten op 1 lijn bij Manchester City en hebben samen 1 doel: winnen wat ze maar kunnen winnen. Guardiola had na de wedstrijd weer goede commentaar op de prestatie van de Belgische spelverdeler: ‘Hij is één van de beste spelers die ik ooit aan het werk heb gezien’, aldus Guardiola.

Kevin De Bruyne was zijn natuurlijke zelf na de match: ‘We zijn gekomen om te winnen, en na geen enkele uitwedstrijd in de Champions League te hebben gewonnen vorig seizoen, doet deze zege extra deugd’.

De spelmaker speelt al voor het 3de seizoen bij de Skyblues en dit seizoen zit hij al aan 3 assists in 5 wedstrijden, scoren kon hij wel nog niet. Als De Bruyne dit niveau aanhoudt, wordt hij weer één van de sleutelfiguren van The Citizens dit seizoen.

Advertenties

One thought on “Guardiola: “Kevin De Bruyne één van de besten met wie ik al samenwerkte””

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.