Na een knappe 13 op 15 in de Premier League en de overtuigende 0-4-overwinning van Manchester City afgelopen week in Rotterdam, kunnen we wel stellen dat “een goed begin” een understatement zou zijn. De dirigent van het team is ongetwijfeld Kevin De Bruyne, die woensdagavond de hemel in werd geprezen door zijn Spaanse coach. Met de nakende loonsverhoging zal naast zijn ego ook zijn spaarboekje aangedikt worden.

Hoewel de Belgische spelverdeler vorig seizoen nog niet echt kon overtuigen, speelt De Bruyne nu de pannen van het dak. Hij maakte een nagenoeg perfecte start en heel Manchester (althans de blauwe kant) draagt hem hoog in het vaandel. Voor zijn fantastische prestatie afgelopen woensdag ontving hij al heel wat lof (lees: “Guardiola: “Kevin De Bruyne één van de besten met wie ik al samenwerkte”) en die lovende uitspraken zullen nu omgezet worden in cijfers. De aanvallende middenvelder zal nu zo’n 200.000 euro per week verdienen. Dat is een loonsverhoging van ongeveer 30.000 euro.

https://doorfansvoorfans.org/2017/09/14/guardiola-kevin-de-bruyne-een-van-de-besten-met-wie-ik-al-samenwerkte/