AC Milan-aanwinst Andrea Conti 6 maanden uitgeschakeld door kruisbandblessure

Andrea Conti kwam afgelopen zomer voor 25 miljoen euro over van Atalanta naar AC Milan, maar heeft nog geen gelukkige tijd gehad bij zijn nieuwe club. Na eerder al 10 dagen eruit te zijn geweest door een enkelbandblessure, is hij nu opnieuw geblesseerd geraakt. Hij was nog herstellende van zijn vorige blessure.

Conti gaat er volgens AC Milan zelf zo’n 6 maanden uit zijn. Uit testen op vrijdagmiddag is gebleken dat hij een blessure heeft opgelopen in de achterste kruisband van zijn linkerknie. De Italiaan zal zaterdag meteen geopereerd worden. De revalidatie duurt vervolgens dus ongeveer 6 maanden. Zijn plek zal waarschijnlijk overgenomen worden door Ignazio Abate of Davide Calabria.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.