Kolo Touré nieuwste staflid Celtic na voetbalpensioen

Celtic heeft Kolo Touré toegevoegd aan haar staf. De 36-jarige speelde afgelopen seizoen zijn laatste bij de Schotse club, en besloot vervolgens te gaan stoppen met het actief voetballen zelf.

De Ivoriaan zelf zei: “Dit is een nieuw hoofdstuk in mijn carrière, een nieuw begin. Het voetballen is nu over. Ik kan officieel melden dat ik gepensioneerd ben en dat ik me nu volledig concentreer op het coachen. Ik kan zo veel leren door te werken met Brendan Rodgers (Celtics trainer). Hij is een top trainer. Ik zal elke dag nauw met hem en zijn staf gaan samenwerken. Hij is een van de beste jonge trainers ter wereld. Hij doet het op het moment geweldig.”

Brendan Rodgers had zijn woordje over Touré ook klaar: “Hij heeft jarenlang aan de top gespeeld en hij heeft alle kwaliteiten die iedere speler van iedere leeftijd zou moeten ambiëren. Hij is een fantastisch rolmodel voor onze jongere spelers en iemand die de nodige ervaring en kennis heeft.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s