Jong Ajax heeft de eerste plaats weer overgenomen van FC Oss. De beloften wonnen met 1-4 van Helmond Sport, terwijl Oss onderuit ging tegen Jong AZ (0-2). De beloften van Ajax kunnen echter niet promoveren, mochten ze kampioen worden in de Eerste Divisie.

De uitslagen van speelronde 5:

Telstar 3-2 FC Den Bosch

FC Oss 0-2 Jong AZ

Helmond Sport 1-4 Jong Ajax

NEC Nijmegen 1-1 FC Emmen

Go Ahead Eagles 1-3 SC Cambuur

Fortuna Sittard 1-0 FC Volendam

RKC Waalwijk 0-1 FC Eindhoven

MVV Maastricht 0-0 Jong PSV

Jong FC Utrecht 1-4 De Graafschap

FC Dordrecht 1-1 Almere City FC

MVV pakt de tweede plaats in de Jupiler League, Oss zakt naar de derde plek. Daarna volgen Fortuna Sittard en Jong AZ. De Graafschap staat 6e, NEC 7e en Cambuur 11e. Op de 17e plaats staat Go Ahead Eagles, Helmond Sport is de hekkensluiter met twee punten.

Advertentie