Promovendus Huddersfield Town ontving vandaag Leicester City in de Premier League. Laurent Depoirtre, overgekomen van FC Porto, mocht voor het eerst in de basis starten en bedankte met een doelpunt. Jamie Vardy legde de eindscore vast op 1-1. 

Op speeldag 1 kwam Depoitre niet van de bank, de twee speelrondes erna haalde de spits de selectie niet. Vorige week mocht hij 7 minuten voor tijd invallen op bezoek bij West Ham. Vandaag, tegen Leicester, stond Depoitre in de basis. Vlak na de pauze kreeg hij de bal aangespeeld, draaide hij op kracht weg van zijn tegenstander en trapte hij overhoeks binnen. Schmeichel kon de bal nog raken, maar onvoldoende om Depoitres eerste doelpunt te verhinderen.

Depoitre speelde ook al in de EFL Cup. Tegen Rotherham gaf hij een assist, maar kon hij zelf niet scoren. Op deze manier staat zijn teller op 1 doelpunt per 3 wedstrijden, (bijna) exact hetzelfde als bij Gent (31 op 90) en KV Oostende (25 op 75).

 

Advertentie