Laurent Depoitre scoort eerste doelpunt in de Premier League

Promovendus Huddersfield Town ontving vandaag Leicester City in de Premier League. Laurent Depoirtre, overgekomen van FC Porto, mocht voor het eerst in de basis starten en bedankte met een doelpunt. Jamie Vardy legde de eindscore vast op 1-1. 

Op speeldag 1 kwam Depoitre niet van de bank, de twee speelrondes erna haalde de spits de selectie niet. Vorige week mocht hij 7 minuten voor tijd invallen op bezoek bij West Ham. Vandaag, tegen Leicester, stond Depoitre in de basis. Vlak na de pauze kreeg hij de bal aangespeeld, draaide hij op kracht weg van zijn tegenstander en trapte hij overhoeks binnen. Schmeichel kon de bal nog raken, maar onvoldoende om Depoitres eerste doelpunt te verhinderen.

Depoitre speelde ook al in de EFL Cup. Tegen Rotherham gaf hij een assist, maar kon hij zelf niet scoren. Op deze manier staat zijn teller op 1 doelpunt per 3 wedstrijden, (bijna) exact hetzelfde als bij Gent (31 op 90) en KV Oostende (25 op 75).

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s