Ancelotti ontslagen na afgang bij PSG

Carlo Ancelotti is geen trainer meer van Bayern München. Na de tegenvallende resultaten in de competitie was de kloppartij bij PSG (3-0 verlies) genoeg om hem te ontslaan voor de clubleiding.
Afgelopen seizoen, in het eerste jaar van Ancelotti, pakte hij de Duitse landstitel met die Rekordmeister, maar waren de supporters teleurgesteld over het feit dat er in de beker en met name de Champions League te weinig gebeurde. De druk dit seizoen lag direct hoog, want de patronen uit de slechte voorbereiding waren terug te zien in de competitie. Niet Bayern, maar Dortmund staat stijf bovenaan en dus leek gister de laatste kans voor Ancelotti. Na de verliespartij ontstonden er al een hoop discussies in de media, maar de trainer is nu echt weg bij Bayern.

Assistent Willy Sagnol, de bekende oud-back van de Frankrijk neemt voorlopig de honneurs waar in Beieren. Vanzelfspreken worden er al opvolgers genoemd, met in de hoofdrol de niet zo verrassende naam van Julian Nagelsmann.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.