Vrijdagavond moet STVV het stellen zonder haar topschutter Yohan Boli. De Ivoriaanse spits liep in de wedstrijd tegen KV Mechelen een lichte blessure op en raakt niet op tijd fit. Ook Kurt Abrahams is buitenstrijd.

Met Guèye, Ceballos en Acolatse lagen er bij de Kanaries al drie aanvallende spelers in de lappenmand. De bijkomende blessures van Boli en Abrahams zorgen ervoor dat er offensieve weinig opties overblijven. Vetokele, als enige fitte spits, lijkt vrijdag dan ook te starten tegen de Carolo’s in de strijd om plek 2.

Bij Charleroi kan Felice Mazzu niet rekenen op Remacle en Willems. Beide spelers kampen nog steeds met een blessure. N’Ganga val naast de selectie.

Selectie Sint-Truiden:

Steppe, De Sart, De Petter, Botaka, Charisis Bezus, Asamoah, Scheveneels, Vetokele, Kitsiou, Antunes, Dussaut, Pirard, Ayala, Kotysch, De Norre, Texeira, Legear, Goutas en Bourard.

Selectie Charleroi:

Baume, Mandanda, Penneteau, Dessoleil, Martos, Marinos, Zajkov, Nurio, Tainmont, Ilaimaharitra, Saglik, Benavente, Hendrickx, Fall, Lukebakio, Diandy, Baby, Bedia, Pollet en Rezaei.

Advertenties